Vselitev in izselitev
Vselite se lahko kadarkoli, če le imamo prosta ležišča. Zasedenost preverite na 05 671 22 40 - dosegljivi smo v dopoldanskem času – ali na naslov dd.portoroz@guest.arnes.si.
Da, če ste predhodno poravnali vse obveznosti, počistili sobo in uredili potrebno dokumentacijo.
Trudimo se, da upoštevamo vaše želje.
Sporočite nam, kdaj bi se oglasili, in razkazali vam bomo dom in sobe.
Bivanje med konci tedna in počitnicami
Študentska pogodba traja do 30. 6., kar pomeni, da po tem sicer lahko bivate v domu, vendar se vam bivanje zaračuna po turističnem ceniku (na noč). Med božično-novoletnimi počitnicami se dom zapre in takrat morajo dom zapustiti vsi stanovalci.
Najemnina in popusti
Preko položnice, ki jo prevzamete vsak mesec na recepciji. Kdaj jo morate prevzeti, je objavljeno na oglasni deski.
Nočni mir
Po Pravilniku o bivanju je po 22.00 obvezen mir in tišina, prav tako pa je v dom prepovedano vnašanje alkohola ali njegovo uživanje v neposredni okolici.
Vsak študent prejme obesek, s katerim lahko vstopa in izstopa kadarkoli želi.
Parkirišče in kolesarnica
Pred domom so na voljo parkirna mesta, ki delujejo po načelu »kdor prej pride …«, lahko pa mesečno najamete parkirno mesto ob dijaškem domu.
Zraven službenega vhoda je kolesarnica, ki je varovana.
Obiski
Podnevi vas lahko prijatelji kadarkoli obiščejo. V nočnem času pa so obiski dovoljeni le s predhodno najavo na recepciji in plačilom nočitve (prve tri so brezplačne). Cena nočitve je 13 €.
Prehrana in pranje
Trenutno je kuhinja v fazi prenove. Ko bo končana (predvidoma januarja 2017), bodo na voljo jedilnica in sveže pripravljeni obroki, ki bodo plačljivi s študentskimi boni.
Da, v domu je samopostrežna pralnica. Žetone dobite na recepciji.